Caption 1
Caption 2
Caption 3
1,3 milliárd
forint támogatást
nyertünk
ügyfeleinknek

bővebben...

nyerési esély,
ha bennünket
választ pályázata
elkészítéséhez

bővebben...

alapdíj
vállalkozási típusú
pályázatoknál,
csak sikerdíj

bővebben...

Cégbemutató

Több mint 50 sikeres pályázat és több mint 1,3 milliárd Ft elnyert támogatás

A Kreatív Projekt Kft elődszervezete „egyszemélyes" vállalkozásként 2004-ben jött létre, majd, 2007 januárjától kezdve gazdasági társaságként folytatja üzleti tevékenységét Kiskunhalason. A cég alkalmazottainak számát és árbevételét tekintve egyaránt dinamikusan növekedett, miközben tevékenységi köre is folyamatosan bővült.

Cégünk a tervezéstől kezdve a tanácsadáson át egészen a tényleges megvalósításig teljes körű szolgáltatásokat kínál mind a főtevékenységként a pályázatkészítési, projektmenedzsmenti megbízások terén, mind pedig a közbeszerzési és üzletviteli szolgáltatások területén.

Sikerünk kulcsa, hogy a hatékony működéshez megfelelő cégméret lehetővé teszi megbízóinkkal a szó szoros értelmében vett valódi együttműködést, és e lehetőséget mi ki is használjuk. Ügyfeleink megelégedettsége azon a személyes gondoskodáson és körültekintő munkavégzésen múlik, ami a jól összetartó csapat tagjainak személyes értéke is egyben.

Társadalmi szerepvállalás

Vasút utcai Óvoda gyermekeinek támogatása: rendszeresen gyermekszínházi, és mozijegyeket ajánlunk fel az intézmény számára. A programok mindig nagy élményt nyújtanak az óvodások számára, de sajnos a családok anyagi helyzete, egyre kevésbé teszi lehetővé, hogy rendszeresen látogassák az előadásokat. Cégünk próbál hozzájárulni, a gyerekek fejlődéséhez, hogy később színház kedvelő és értő felnőttekké váljanak.

Kincses György síremlékének helyreállítása: a sport szívügyünk, ezért támogattuk Kincses György, egykori kiskunhalasi, válogatott ökölvívó, európa-bajnoki helyezett síremlékének helyreállítását. A társadalmi összefogás eredményeként megvalósult projekt átadására 2012.november 15-én került sor, a kiskunhalasi római katolikus temetőben.

Zöld-bál támogatása: a Zöld-híd Halasi Környezetvédők Egyesülete által évente megrendezésre kerülő rendezvény. A ZÖLD-HÍD csoport létrejötte és tevékenysége egy új kezdeményezés városunkban. E civil szerveződés 2009. május 26-án alakult Kiskunhalason. Célja a városi szintű összefogás a környezetünk védelméért. Jövőképet, példát mutat a gyermekeknek az óvodás korosztálytól a középiskolásokig, valamint szüleiknek, a felnőtteknek, civil szervezeteknek.