Caption 1
Caption 2
Caption 3
1,3 milliárd
forint támogatást
nyertünk
ügyfeleinknek

bővebben...

nyerési esély,
ha bennünket
választ pályázata
elkészítéséhez

bővebben...

alapdíj
vállalkozási típusú
pályázatoknál,
csak sikerdíj

bővebben...

Akkreditált szolgáltatások a Kreatí Projekt Kft-nél

uj szechenyi logo tp

A Kreatív Projekt Kft. az AKKREDITÁCIÓS FELHÍVÁS a Tanácsadó szervezetek részére című pályázaton elnyerte az Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás és Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenységre az akkreditációt. Az országban eddig 281 cég nyert jelen pályázati felhíváson, ezek közül az egyik vállalkozásunk lett.

A Regionális Operatív Programok Gazdaságfejlesztési prioritásainak kiemelt célja a régióban működő mikro-, kis- és középvállalkozások (a továbbiakban: KKV-k) sikeres működéséhez szükséges vállalkozói ismeretek fejlesztése, a vállalkozások irányításához, hatékonyabb működtetéséhez szükséges tudás széles körű elérhetőségének javítása szakma-specifikus tanácsadás igénybevételén keresztül. A globalizáció hatásaként az egyre erősödő piaci versenyben indokolt a KKV-k hatékony üzletmenetének, a vállalkozói kultúra fejlesztésének, illetve a nemzetközi piacra jutást segítő tanácsadási szolgáltatások elérhetőségének, minőségének javítása.

Cégünk az alábbi tevékenységek végzésére nyert jogosultságot:

  • 7022 Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás
  • 6920 Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység

Jelen pályázati kiírás keretében az alábbi mikro-, kis- és középvállalkozásnak (továbbiakban: KKV) minősülő vállalkozások pályázhatnak:

  • Gazdasági társaságok
  • Szövetkezetek
  • Egyéni vállalkozók
  • Egyéni cégek
  • Non-profit gazdasági társaság

A konstrukció segítségével keretében belül 50%os támogatással pályázhatnak támogatásra a gazdasági társaságok. Az igénybevett tanácsadási tevékenységhez kapcsolódó támogatás maximális megengedett mértéke: 50%

A jelen pályázat keretében elnyerhető támogatás minimális összege 100.000 Ft, maximális összege 8 millió Ft lehet, azonban induló vállalkozások esetén nem haladhatja meg az 1 millió forintot.