Caption 1
Caption 2
Caption 3
1,3 milliárd
forint támogatást
nyertünk
ügyfeleinknek

bővebben...

nyerési esély,
ha bennünket
választ pályázata
elkészítéséhez

bővebben...

alapdíj
vállalkozási típusú
pályázatoknál,
csak sikerdíj

bővebben...

7.425.000 Ft támogatás a Fomex Kft. részére

uj szechenyi logo tp

Az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belül a „Mikrovállalkozások fejlesztése" pályázati kiíráson a „FOMEX" Telekommunikációs Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 7.425.000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt összköltsége 16.500.000 forint.

A „FOMEX” Kft. a Vodafone Magyarország Zrt. kiskunhalasi partnereként működő telekommunikációval foglalkozó vállalkozás. Erre a biztos háttérre építve kezdtek bele 2010-ben saját tulajdonú ingatlanok bérbeadásába. A GOP-2.1.1-11/M jelű Európai Uniós kiíráson nyertes pályázat keretében a vállalkozás ezen ágát bővítik.

A mai üzletpolitikában a vállalkozások nagyobb része működik inkább bérelt ingatlanban, minthogy saját tulajdonkén megvásárolja azokat. Erre alapozva beruháztak egy kiskunfélegyházi ingatlanba, amit a tervek szerint hosszú távú bérbeadásra szánnak, üzleti tevékenységet folytató ügyfélnek.

A bérbe adás fő piaca a Kiskunfélegyházán jelenleg már működő és/vagy itt bővítést tervező, illetve a jövőben itt beindítani kívánt vállalkozások jelentik.

A beruházás előnye, hogy az ingatlan kiváló, azonnal használatba vehető állapotú, jó a közlekedésföldrajzi elhelyezkedése és belső tagolása, mivel egy nagy üzlethelyiségtől elkülönül egy kisebb iroda helyiség is. Az üzlethelyiséget a leendő bérlő kedve szerint tagolhatja, rendezheti be.

Az eddig üresen álló Kiskunfélegyháza központjában lévő ingatlan a most még ismeretlen, új bérlőnek történő kiadás után hozzájárul a város gazdasági életének fellendítéséhez új szolgáltatás beindításán, vagy egy régi kibővítésén, valamint új munkahelyek teremtésén keresztül.

Ezúton is gratulálunk a „FOMEX” Kft-nek a nyertes pályázathoz és további sok sikert kívánunk!