Caption 1
Caption 2
Caption 3
1,3 milliárd
forint támogatást
nyertünk
ügyfeleinknek

bővebben...

nyerési esély,
ha bennünket
választ pályázata
elkészítéséhez

bővebben...

alapdíj
vállalkozási típusú
pályázatoknál,
csak sikerdíj

bővebben...

9.905.850 Ft támogatás a MEGA-HERCZ-Q Bt. részére

uj szechenyi logo tp

Az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belül a „Mikrovállalkozások fejlesztése" pályázati kiíráson a MEGA-HERCZ-Q Szolgáltató Bt. 9.905.850 forint vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt összköltsége 22.013.000 forint.

A Mega-Hercz-Q Bt. megalakításakor Kiskunhalason és a környékén senki nem foglalkozott hasonló tevékenységgel. Bár az igény már akkor mutatkozott, hiányzott a szolgáltatás. Ezt az igényt felismerve kezdte meg a Bt. a számítógép, szoftver kiskereskedelemi tevékenységét.

A GOP-2.1.1-11/M-2012-6470 kódszámú pályázat keretében beszerzésre kerültek a következő eszközök: Terra POWendoR munkaállomás, Samsung 27” T27B550 LED monitor, Konika Minolta bizhub C220 szett, Microsoft MS Windows 8 Professional HUN 64 bit, TerraCash számlázó és készletező program hálózati verzió, TerraShop internetes webáruház, valamint egy üzleti ingatlan.

A Kárpát utca és a Kisfaludy utca kereszteződésében, az 53-as főút közelében lévő üzlethelyiség közlekedési szempontból nagyon előnyös, mivel jól megközelíthető gyalogosan, gépkocsival vagy a helyi tömegközlekedést igénybe véve is.

Az új telephelyen kialakított üzlethelyiség a partnerek számára a könnyebb elérhetőségen és kínálatunk bővítésén túl, a személyes kapcsolattartást is nagyban segíti.

A fejlesztés hozzájárul az ügyfelek korszerű, a 21. század elvárásainak megfelelő kiszolgálásához.

Ezúton is gratulálunk a „Mega-Hercz-Q” Bt-nek a nyertes pályázathoz és további sok sikert kívánunk!