Caption 1
Caption 2
Caption 3
1,3 milliárd
forint támogatást
nyertünk
ügyfeleinknek

bővebben...

nyerési esély,
ha bennünket
választ pályázata
elkészítéséhez

bővebben...

alapdíj
vállalkozási típusú
pályázatoknál,
csak sikerdíj

bővebben...

Pályázatkészítés

A Kreatív Projekt Kft. tevékenységei közé tartozik többek között a hazai és európai uniós források felhasználására kiírt pályázatok felkutatása, pályázatok elkészítése, valamint a nyertes pályázatok megvalósításában segítségadás a pályázatot benyújtók részére.

Pályázatfigyelés esetén a megbízó részéről érdeklődésre számot tartó témakörökben a lehetséges pályázatfigyelő portálokon, a NFT prioritásai keretében futó pályázati lehetőségek között, önkormányzati, civil szervezetek által kiírt, valamint egyéb források után kutatnak a megbízó által felkért kollégák.

Lehetséges pályázati forrás esetén értesítik a megbízót, valamint felkínálják a pályázat elkészítéséhez segítségüket.

A pályázatkészítés során a felek folyamatos kapcsolattartása és együttműködése révén történik meg a benyújtásra kerülő komplett anyag összeállítása. A hivatalos okiratok beszerzése - melyek szinte minden pályázat mellékleti anyagát képezik - a megbízó feladata, valamint minden olyan információ beszerzése és a pályázatkészítő rendelkezésére bocsátása, mely elengedhetetlen a teljes körű dokumentáció elkészítéséhez.

A pályázatok "kulcsrakészen" kerülnek a pályázó kezébe, azaz a megbízási szerződés megkötésétől a teljeskörű anyag összeállításáig, sokszorosításáig valamint postázásáig beleértve a komplett pályázati csomag kerül átadásra.

A vállalkozások és gazdasági társaságok működésének alapfeltétele a megfelelő mennyiségű anyagi háttér biztosítása. Az üzleti célok elérése és a projektek megvalósítása érdekében sokan pályázatíráson keresztül egészítik ki forrásaikat.

A projekt tartalma rendkívül változatos lehet:

  • intézmények és szervezetek együttműködésében megvalósuló oktatás, képzés,
  • termék vagy egy szolgáltatás, vagy ezek egységeinek létrehozása,
  • a működéshez, bővítéshez szükséges gépek beszerzése,
  • gazdasági társaságok telephelyének fejlesztése,
  • infrastrukturális beruházások támogatása, stb.